Wat is Nintendo Switch aanbieding en waar haal je hem het goedkoopst?

Wat is een Nintendo Switch precies? Als je het al kent, weet je misschien dat het wat lastig uit te leggen is aan iemand die het nog nooit gezien heeft. Maar eigenlijk is het heel simpel: de Nintendo switch heet zo omdat je kunt switchen. Je schakelt namelijk tussen een console voor je TV of monitor en een handheld. Het is dus een multifunctioneel apparaatje! Met de Nintendo Switch aanbieding is het mogelijk om waar je maar wilt games te spelen. Je kunt met anderen samen spelen. Je kunt van afstand spelen of gewoon in je hand. Deze Nintendo is de eerste waarmee je in de woonkamer een spel kunt opstarten en vervolgens het apparaat met controllers kunt ontkoppelen om daarna in de trein of waar dan ook verder te spelen.

Hoe is de Nintendo Switch ontworpen?

De dynamische manier van gamen is te danken aan een slim, handig en  mooi ontwerp. De Switch lijkt nog het meest op een tablet die je kunt inpluggen in een HDMI/USB-C station. De twee gave Joy-Con controllers zijn in de tablet te klikken voor als je weg gaat en werken via Bluetooth voor als je thuis wilt gamen. Qua grafische specificaties is de Switch niet opgewassen tegen een PS4 Pro of een Xbox One X. Wel zien first-party games zoals Mario Kart 8 Deluxe er prachtig, kleurrijk en fantastisch uit.

Wat is de beste Nintendo Switch aanbieding van het moment?

Momenteel zijn er drie aanbieders die de Nintendo Switch maar voor 310 euro aanbieden. Dit is echt de laagste prijs die er momenteel te vinden is. Het gaat om Amazon, Media Markt en Bol.com. Coolblue biedt hem aan voor 319 euro en Nedgame, BCC en Wehkamp vragen 328 euro. Op internet zijn altijd wel scherpe prijzen te vinden en weet dat gedurende Black Friday in November veel producten afgeprijsd worden.