Wat zijn AWS-partners en welke voordelen bieden ze?

Als je op zoek bent naar cloud-technologieoplossingen, is Amazon Web Services (AWS) een van de belangrijkste opties die je overweegt. Het biedt uitgebreide cloud-functionaliteit, schaalbaarheid en beveiligingsfuncties waardoor het een populaire keuze is geworden voor bedrijven van alle groottes. Maar wat als je hulp nodig hebt bij het implementeren, ontwerpen, bouwen en beheren van je AWS-oplossingen? In dit geval kunnen AWS-partners je helpen dit te doen. In dit artikel leggen we uit wat AWS partners zijn en welke voordelen ze bieden.

Wat zijn AWS-partners?

AWS-partners zijn onafhankelijke bedrijven die AWS-technologieën gebruiken om complete oplossingen voor hun klanten te ontwikkelen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder implementatie, infrastructuurontwerp, hosting, operationeel beheer, migratie, systeemintegratie en beveiliging. Er zijn twee soorten AWS-partners: Consulting Partners en Technology Partners. Consulting Partners bieden diensten om bedrijven te helpen hun IT-omgeving te optimaliseren en AWS te integreren in hun bedrijfsactiviteiten. Technology Partners ontwikkelen technologieën die geïntegreerd kunnen worden met AWS, zoals netwerk- en beveiligingshulpmiddelen, analytics en monitoring software, en databasetools.

Voordelen van werken met AWS-partners

Een van de belangrijkste voordelen van werken met AWS-partners is hun expertise op het gebied van AWS-technologie en best practices. Dit betekent dat ze je kunnen helpen om oplossingen te vinden die geschikt zijn voor je bedrijfsbehoeften, die de prestaties van je AWS-omgeving optimaliseren en die problemen oplossen. Bovendien bieden AWS-partners ondersteuning op maat voor je project, zorgen ze voor betrouwbare en veilige implementaties en kunnen ze je helpen om je AWS-project op schaal te laten groeien. Met de hulp van AWS-partners kun je je beschikbaarheid en uptime verbeteren, en de kosten van je AWS-omgeving optimaliseren.

Hoe kies je de juiste AWS-partner?

Het kiezen van de juiste AWS-partner is een belangrijke beslissing, aangezien dit de kwaliteit van je AWS-oplossingen en de mate van succes van je project kan beïnvloeden. Om er zeker van te zijn dat je de juiste AWS-partner kiest, zijn hier enkele vragen die je aan hen kunt stellen: Wat zijn hun kerncompetenties? Zijn ze gecertificeerd in AWS-technologieën? Wat is hun track record met betrekking tot het leveren van oplossingen? Wat zijn hun klanttevredenheidscijfers? Daarnaast is het belangrijk om de cultuur en kernwaarden van de AWS-partner te leren kennen om te zien of deze aansluiten bij die van jouw bedrijf.

AWS-partnerprogramma's

AWS biedt een reeks partnerprogramma's aan om klanten te helpen de juiste AWS-partner te vinden voor hun behoeften. De AWS Partner Network (APN) omvat zowel Consulting Partners als Technology Partners. APN Consulting Partners hebben de meeste ervaring en expertise op het gebied van AWS, terwijl APN Technology Partners producten en services aanbieden die zijn geoptimaliseerd voor AWS en er naadloos mee geïntegreerd kunnen worden. Partnerprogramma's op basis van gespecialiseerde expertise zijn er ook, zoals de AWS Managed Services Partner Program, die beheerde AWS-diensten aanbiedt, en de AWS Marketplace Consulting Partner Program, die advies biedt over de verkoop, marketing en levering van oplossingen op AWS Marketplace.

AWS-partners bieden waardevolle diensten en expertise om bedrijven te helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van hun AWS-omgeving. Bij het kiezen van een AWS-partner is het belangrijk om hun ervaring, vaardigheden en culturele fit met je bedrijf te evalueren. Gelukkig biedt AWS een aantal partnerprogramma's om je te koppelen aan de juiste partner voor je project. Met de hulp van een AWS-partner kun je een veilige en betrouwbare AWS-omgeving opzetten waarmee je bedrijf kan groeien. Ga voor meer informatie naar https://www.acc-ict.com/ !

microsoft laptop