Altijd al een dubbele cabine billen hebben

dubbele cabineIk wilde heel graag een bedrijfswagen kopen, alleen dan wel met een dubbele cabine. Er moet veel laadruimte zijn, zodat ik genoeg boodschappen kan meenemen. Gelukkig had Finalease er genoeg staan. Bij dat bedrijf heb je de mogelijkheid om ze te lease. Ook accepteren ze een aanbetaling, slottermijn. Als je graag je voertuig wilt inruilen kan dat ook. Ik heb toen een proefrit gemaakt en dat beviel mij uitstekend. De auto was weliswaar tweedehands, maar motorisch uitstekend. Dat is erg belangrijk! Ook had de Mercedes Benz weinig kilometers erop staan en reed hij perfect.

Echt een aanrader. auto

Ik had niet verwacht dat ik met een Mercedes Benz terug zou komen. Normaal gesproken zijn ze hartstikke duur, maar bij dit bedrijf valt het enorm mee. Het is daarom ook echt een aanrader om hier voor een auto te kijken met een dubbele cabine. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Als je auto schade heeft of een reparatie nodig heeft zijn de kosten geheel voor het bedrijf zelf. Dat vind ik erg fijn aan leasen. Als je ziet wat ik nu per maand betaal valt dat reuze mee. Kijk daarom snel op de website van Finalease. Je kan uiteraard ook telefonisch contact met ze opnemen.