Bekendste aanstekers

Iedereen die wel eens een aansteker gebruikt of gebruikt heeft kent de bic aanstekers, het merk is al vele jaren oud en overal wel te koop in winkels en supermarkten. Gelukkig is de aansteker verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd een leuke en mooie combinatie kunt maken met het bedrukken ervan. In de webshop van aanstekers.nl vind je vele modellen, die ieder hun eigen oppervlakte hebben die je kunt voorzien van leuke teksten of logo’s. Perfect als bedrijf om te gebruiken als relatiegeschenk of ter promotie.

bic aanstekers

Mogelijkheden

Ook de bic aanstekers zijn perfect om te bedrukken, hier zijn verschillende mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt de keuze maken voor een vaste kleur van de aansteker, en er met een andere kleur een tekst of afbeelding op laten bedrukken. Maar het is ook mogelijk om geen achtergrondkleur te nemen, maar het hele oppervlak te voorzien van een bedrukking. Voordeel hiervan is dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte die je hebt, en je niet afhankelijk bent van de kleur van de aansteker.

Altijd welkom als presentje

Met bic aanstekers geef je een presentje wat altijd welkom is, en die eenvoudig is weg te geven. Op feesten en beurzen of andere evenementen, geef je de aansteker aan iedere bezoeker. Op een voordelige manier zet je een grootse reclamecampagne op voor je bedrijf. Met de aantallen die je zelf kunt bepalen, heb je de kosten geheel in de hand. geschikt voor zowel een groot als minder groot budget, de effecten zullen snel merkbaar zijn.