Beste hosting Nederland

server_rackBent u op zoek naar en goed hosting bedrijf? Wij helpen u hierbij zoeken! Nederland heeft een groot aantal hosting bedrijven in de aanbieding. Hier is de ene natuurlijk beter dan de ander. Er is niet echt een provider die de titel van ‘het beste hosting bedrijf van Nederland’ heeft.  Dit meest voornamelijk reden hiervoor is de diversiteit aan hosting die nodig is per persoon. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde pakket nodig. Het moet dus aan uw doelen en eisen aangepast worden. Er bevinden zich in Nederland meer dan duizend hosting bedrijven. Ondanks dat er geen ‘beste bedrijf is’, zijn er wel bedrijven die hoger worden aangeschreven dan de rest.

U hoeft niet persee een hosting af te sluiten bij een Nederlands bedrijf, u heeft namelijk ook de mogelijkheid dit te doen bij een buitelands hosting bedrijf, bijvoorbeeld uit Duitsland. We raden dit niet aan, het is namelijk een stuk eenvoudiger om service te krijgen in uw moedertaal. De goedkopere variant van de hosting bedrijven in Nederland doen vaak alleen aan support via de mail. Dan is het dus nog steeds niet mogelijk langs te gaan bij uw provider.

Omdat er zoveel keuze is begrijpen wij dat de keuze erg moeilijk kan zijn. Met deze reden hebben onze specialisten de meest hoogaangeschreven bedrijven voor u op een rijtje gezet.

Dit zijn namelijk:

  • TransIP (Benelux)
  • Versio (Nederland)
  • Strato (Europa, vestiging Duistland)

Meer informatie op: website hosting nederland