Betrouwbare veiligheidskast nodig?

Gasflessen opslaan? Staat het bij jou veilig opgeslagen en wel? Niet veel ondernemers hebben het in de gaten dat een veiligheidskast van belang is wil je jouw personeel veilig te werk laten gaan. Op zich zorgt bijna iedereen er wel goed voor dat het werk veilig en wel wordt uitgevoerd. Ook mijn werkgever wilt eens in de zoveel tijd de kasten veranderen voor nieuwe kasten. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van DUPA. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service en aantrekkelijke prijzen. Mijn werkgever heb ik hier dan ook direct van op de hoogte gebracht zodat we niet nog langer hoeven te wachten. Uiteindelijk reageerde hij hier gelukkig vrij positief over waardoor ik ervoor heb gekozen om deze opdracht op mij te nemen zodat er een afspraak gemaakt wordt.

logo_compleet_kleur-e1449482564119

Gelukkig kon het allemaal vrij snel geregeld worden waardoor ze nog geen week later bij ons op de stoep stonden om de kasten af te leveren. Wij zijn in ieder geval onwijs tevreden over het feit dat het zo snel en gemakkelijk geregeld kan worden.