Deurwaarder kosten verhalen op de niet betalende klant?

Logo-Online-IncassoVreselijk dat dit moet gebeuren, mijn klant wilt absoluut niet betalen ook niet na enkele brieven wat wij gestuurd hebben. Tot ergernis aan toe aangezien wij er wel hard voor hebben gewerkt om deze klant het bestelde product zo snel mogelijk te leveren. Het personeel heeft binnen de besproken tijd toch de producten geleverd en vervolgens horen we niks meer over de betaling! Op dat moment stond ik aan de grond genageld, wist namelijk niet wat ik er verder aan kon doen. Een incassobureau inschakelen was dan ook echt het enige wat er nog gebeuren kon. Maar wat als er een deurwaarde aan te pas komt? Kan ik de Deurwaarder kosten ook op de niet betalende klant verhalen?Gratis-aanmelden-300x66

Erg veel vragen waar ik antwoord op wilde hebben.

Het is helaas een ding wat vaak gebeurt, dit was voor ons de eerste keer dat het gebeurde. Omdat het voor ons de eerste keer was dat dit gebeurt moesten we hoognodig een incassobureau zoeken die dit voor mij kon regelen. Op het internet terecht gekomen op de website van online-incasso.nl en heb daar mijn informatie gekregen wat ik wilde weten voordat er stappen ondernomen werden. De Deurwaarder kosten kon ik zonder problemen op de niet betalende klant verhalen, deze kosten zijn namelijk aanzienlijk hoog als je vergelijkt met het factuur wat open staat.Beste-Online-Incasso-2014-kl