Een rolsteiger kocht ik bij VDSTEENXXL

Onlangs kocht ik weer een rolsteiger bij VDSTEENXXL. Een specialist op het gebied van trappen, ladders en steigers. Op de website vond ik precies wat ik zocht. Ik vertel je graag over mijn ervaringen met deze webshop.

Een groot assortiment aan rolsteigers

RolsteigerAls bouwbedrijf werken we vrijwel altijd op grote hoogten. Het is niet alleen het resultaat dat telt, maar ook de veiligheid van mijn personeel. Ik vind het belangrijk dat zij hun werkzaamheden op een veilige en verantwoorde wijze uit kunnen voeren. Een rolsteiger is dus essentieel voor ons werk. Wij bestellen onze rolsteigers en andere hulp middelen eigenlijk altijd op www.jesteigertje.nl, een webshop van VDSTEENXXL. Zij hebben namelijk een groot assortiment aan rolsteigers, voor welke doeleinde je ook een steiger zoekt… Grote kans dat je zult vinden wat je zoekt. Ook verkoopt VDSTEENXXL rolsteiger accessoires en andere hulpmiddelen. Het assortiment is heel groot en dat vind ik ook een grote pluspunt aan deze webshop.

Een tevreden klantRolsteiger

Wat ik nog meer een pluspunt vind is de behulpzaamheid van de medewerkers. Als je hulp nodig hebt bij jouw bestelling of je hebt behoefte aan advies, dan staan zij voor jou klaar. Toen ik belde nam de medewerker de tijd om mij een goed advies te geven. Erg fijn, want ik wist daarna precies waar ik naar moest kijken op de website. Het resulteerde erin dat ik de rolsteiger kon bestellen die het beste aansluit op mijn wensen. Aangezien VDSTEENXXL een eigen transportservice heeft, had ik mijn bestelling ook nog een snel in huis. Dat in combinatie met de goede prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat ik meer dan tevreden ben. Ik bestel nu vaker bij VDSTEENXXL en ze weten me nog steeds tevreden te houden. Neem dus zeker een kijkje op hun website wanneer je op zoek bent naar een steiger.