Factoring was voor mij de allerbeste oplossing

factoring Sinds ik gebruik maak van factoring houd ik ongelofelijk veel tijd over. Voorheen was ik namelijk een groot gedeelte van mijn dag kwijt aan het contacteren van klanten die nog moesten betalen. Op een gegeven moment heb ik deze werkzaamheden aan mijn secretaresse gegeven, maar ook zij kreeg het soms niet voor elkaar. Ik denk dat veel beginnende ondernemers zich erin vergissen hoeveel tijd je kwijt bent aan het papierwerk. Dit is namelijk veel meer dan ik zelf vooraf had gedacht. Dat is ook de reden dat ik er na een tijdje voor heb gekozen om een groot gedeelte hiervan te gaan uitbesteden.

Hier regelde ik mijn factoring

factoring

Mijn factoring heb ik geheel geregeld via Finqle. Dit bedrijf heb ik leren kennen via een goede vriendin van mij die hier erg positieve ervaringen mee had. Daardoor had ik ook direct veel vertrouwen in hun diensten en heb ik contact opgenomen. Tijdens dit gesprek heb ik gevraagd hoe alles in elkaar zat en of zij iets voor mij konden betekenen. Gelukkig bleek dat het geval te zijn en diezelfde week heb ik nog besloten om met hen in zee te gaan. Dit is een van de beste beslissingen geweest die ik de afgelopen periode heb genomen, want daardoor houd ik zelf meer tijd over om nieuwe klanten binnen te halen!

Ik raad het jou ook aan!

Mocht jij nog geen gebruik maken van factoring, dan raad ik jou aan om eens te kijken naar de mogelijkheden. Wie weet is er iets waar zij jou mee kunnen helpen, waardoor je zelf weer in andere dingen kunt gaan investeren. Ik ben in ieder geval onwijs tevreden over hun dienstverlening en ben heel erg blij ermee. Ik kan het jou dan ook zeker aanraden, want ik weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt.