Nieuwe technologie

Tegenwoordig gaat de technologie super snel. Veel problemen worden opgelost. Maar een probleem in de productie blijft nog altijd bestaan. WIllen we AGV systemen meer gaan inzetten? Veel mensen zijn bang dat het op deze manier fout gaat en vertrouwen veel sneller in het handelen van de mens. Ze zijn bang om hun macht te geven aan een voertuig dat zelf niet weet wat hij doet. Het is natuurlijk een robot dat het werk overneemt van de mens. Toch zijn er ook veel mensen die het juist een goed idee vinden omdat het werk scheelt en heel efficiënt kan werken als je het op de juiste manier inzet.

We worden vervangen

AGV systemen worden steeds vaker ingezet. Dit zijn systemen die in voertuigen worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze zichzelf kunnen besturen. Dit wordt gebruikt in meerdere branches zoals de productie, de auto’s en in de farma industrie. Toch zijn er mensen die bang zijn dat hun werk wordt afgepakt door de voertuigen. Doordat de voertuigen worden ingezet in veel magazijnen zal het werk voor de mensen verdwijnen of in ieder geval veranderen. Het kan voor werkloosheid zorgen of dat mensen worden ontslagen omdat de nieuwe technologische voertuigen hun werk kan doen. En doet moeten we ten allen aanzien te verkopen.

Toch ook iets moois

Toch kunnen de systemen ons ook heel veel opleveren. We zijn bezig met technologie die ervoor kan zorgen dat wij als mens minder moeten werken. Ze worden ingezet voor het zware werk. Zo kunnen wij als mensen ons focussen op andere aspecten van het werk dat de voertuigen niet kunnen uitvoeren. Als we zo samen werken met de werknemers van metaal komen we samen veel verder en gaat het werk ook een stuk sneller. We leven in een tijdperk waar technologie een hele grote rol speelt en ze zullen ook steeds meer ons werk gaan overnemen.

Woorden: 315

https://wewo-techmotion.com/nl/oplossingen

Tekst 5:

Zoekwoord: AGV