Ontdek de perfecte professionele ladder bij van Eldik Ladders

De professional weet www.vaneldikladders.nl goed te vinden. Dat komt omdat deze ladders zeer geliefd zijn bij de glazenwassers en schilders. Ben jij een echte professional en op zoek naar een nieuwe ladder. Dan ben je bij Van Eldik Ladders zeker aan het goede adres.

Verschillende professionele ladders 

Er zijn verschillende ladders op www.vaneldikladders.nl. De bekendste ladder is de standaard enkele houten ladder. Deze ladder heeft rechte ladderbomen. De ladder is verkrijgbaar in de maten 6 tot 23 sporten. Hierbij is de ladder met 6 sporten 175 cm lang. De langste ladder is 600 cm lang. Wanneer je op zoek bent naar nog langere ladders dan gaan we de ladder stapelen. Daardoor krijg je een uitschuifladder. Deze uitschuifladders bestaan uit twee – of drie delen. De tweedelige ladder bestaat uit 2×6 sporten tot 2×12 sporten. De driedelige is verkrijgbaar in 3×6 sporten tot en met 3 x12 sporten. Hierdoor ben je in staat om grote hoogte te overbruggen. De optrede is bij alle ladders 25 cm.

Naast houten ladders leveren ze ook een uitgebreid assortiment aan aluminium ladders voor de professionele gebruiker. Ook de aluminium ladders zijn verkrijgbaar in enkele variant en in de uitschuifbare.

Uitgebogen ladder

De professionele ladders zijn op www.vaneldikladders.nl ook verkrijgbaar in een uitgebogen variant. Hierbij worden de ladderbomen onderaan naar buiten gebogen. Hierdoor krijg je een breder vlak waarop de ladder op de grond staat. Daardoor sta je nog steviger op de ladder. 

Eenvoudig uitschuifbaar

Om het uitschuiven makkelijk te maken hebben de uitschuifladders wielen aan de bovenzijde. Hierdoor rol je de ladder tegen de muur omhoog. Een handig systeem zorgt ervoor dat je de ladder veilig vastzet wanneer hij in de uitgeschoven stand staat.

Maatwerk

Omdat de ladders die op www.vaneldikladders.nl staan in een eigen werkplaats gemaakt worden, is maatwerk mogelijk. Dat betekent dat ze je altijd kunnen helpen wanneer je op zoek bent naar specifieke maten. Wil je de ladder breder hebben of ben je op zoek naar een grotere optrede? Dan kunnen ze je daar altijd bij helpen. 

Koop je glazenwassersladder bij Van Eldik Ladders

Door de jaren heen heeft Van Eldik Ladders een grote, tevreden, klantbestand aan glazenwassers gekregen. Naast het leveren van een nieuwe ladder helpen we je ook graag bij het keuren en het onderhoud van je materialen. We snappen hoe belangrijk de ladder voor je is. Je verdient er tenslotte je brood mee. Kom daarom naar Van Eldik Ladders. Wij weten welke ladder het beste is voor jou specifieke situatie. Daarnaast kun je dan zelf zien hoe je glazenwassersladder gemaakt wordt.