Volg onderwijs bij Fabius MBO Opleidingen

Fabius MBO Opleidingen bestaat al ruim dertig jaar, en is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) erkend en daardoor tot zeer gedegen opleider bestempeld. Volwassenen kunnen bij Fabius terecht voor kantooropleidingen en trainingen op het mbo-niveau. Voor de meeste lessen kun je terecht bij meer dan vijftig locaties in Nederland.  Per jaar zijn er duizenden cursisten die een opleiding of training volgen. Word jij één van de gelukkige die ook een opleiding gaat volgen? Bekijk de website www.fabiusopleidingen.nl

Het studieaanbod

De studies die door Fabius Opleidingen worden verzorgd zijn allemaal op mbo-niveau en richten zich op specifieke functies binnen kantoor- en boekhoudkunde. Denk hierbij aan receptioniste, secretaresse, medewerker project administratie, commercieel medewerker en administratief medewerker. Daarnaast kun je ook verschillende cursussen volgen, zoals Excel en Outlook. Mocht je het gebruik van een computer nog niet helemaal in de vingers hebben, dan bestaat er ook mogelijkheid om de introductiecursus computergebruik te volgen. Een ruim totaalaanbod om straks volwaardig deel te kunnen nemen aan de arbeidsmarkt.

Klaargestoomd voor de arbeidsmarkt

Alle theoretische kennis die nodig is voor de genoemde functie worden aangeleverd door Fabius Opleidingen. Vanzelfsprekend worden daarbij ook de praktische vaardigheden meegenomen in het lespakket. Als je klaar bent met een opleiding, dan heb je meer dan voldoende bagage voor die nieuwe werkplek.  Samengevat kun je bij Fabius Opleidingen ervan uitgaan dat je volledig wordt opgeleid voor een baan. Het onderwijs in kleine klassen en met een gemotiveerde docent, bestaat uit één dagdeel per week, met een stukje huiswerk.