Zorg voor een risico inventarisatie en evaluatie check

ri & eHet blog van vandaag staat in het teken van veilig werken. Ook ga ik jullie een site meegeven die je kunt gebruiken als tip voor het creëren van een veilige werkvloer. Zo merk ik binnen mijn netwerk dat sommige bedrijven moeite hebben om te voldoen aan de strenge eisen van de Arbodienst. Wel moet ik opmerken dat sommige regels absurd zijn. Echter zijn deze allemaal wettelijk vastgelegd dus zal elke ondernemen hier aan moeten voldoen. Wanneer je hier vervolgens dan niet aan voldoet kun je een waarschuwing krijgen of in sommige gevallen een boete.

Een firma die jou hierbij kan helpen is ri & e. Zij lopen als het ware dezelfde lijst na als dat de Arbo zou doen. Wanneer zij alles hebben doorgelopen geven zij jou een advies over hoe je sommige zaken het best kunt aanpakken of zelfs moet veranderen. Wanneer je hun advies volgt ben je ervan verzekerd geen boetes te krijgen in de toekomst. Zij checken dus alles omtrent risico inventarisatie en evaluatie.

offerte

Bezoek hun site voor meer informatie

Wanneer je zelf naar rieofferte.nu gaat zul je zien dat zij erg zorgvuldig te werk gaan. Zij zorgen ervoor dat andere bedrijven voldoen aan de veiligheidseisen en zorgen ervoor dat de ArboDienst tevreden blijft. Geen waarschuwingen of boetes. Alles binnen jouw bedrijf kan dus voldoen aan de eisen. Laat hun dus een risico inventarisatie en evaluatie check doen.

risico inventarisatie en evaluatie

Ik geef dan ook als advies mee hier niet op te bezuinigen. Vooral ook omdat veiligheid misschien wel het allerbelangrijkste is. Voor vragen over dit artikel kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen. Ik kom hier dan zo snel mogelijk op terug.