4 Redenen om te kiezen voor een Fabius Opleiding

Misschien ben je toe aan een carrièreswitch of ben je al een tijdje niet in de ‘running’ geweest. Dan kan het eerste begin van je nieuwe loopbaan best even lastig zijn. Gelukkig helpt een opleiding van Fabius je meteen een flinke stap in de goede richting. Al 25 jaar verzorgt dit opleidingsinstituut kwalitatief goede opleidingen op MBO niveau. Natuurlijk zijn er meerdere organisaties waar je terecht kunt voor volwassenonderwijs. Maar toch weet Fabius zich op vier belangrijke punten te onderscheiden van andere aanbieders. Wij bespreken ze één voor één.

 

Iedereen kan er terecht

Bij bijna alle onderwijsorganisaties is een vooropleiding vereist. Als je geen vooropleiding hebt of niet over de juiste vooropleiding beschikt kun je het vaak wel schudden. Dit kan enorm frustrerend zijn als je vooruit wilt komen. Bij Fabius kun je gelukkig ook zonder vooropleiding beginnen.

 

Slaagkans is zeer hoog

Bij Fabius is het streven om jou zoveel mogelijk kansen te bieden om jezelf te ontplooien. Je kunt dus op uitstekende begeleiding van jouw docenten rekenen. Bij Fabius kan iedereen slagen, zolang je maar gemotiveerd bent.

 

Een Fabius Opleiding is betaalbaar

Het volgen van een opleiding is voor veel mensen onbetaalbaar. Dit is eigenlijk heel oneerlijk. Fabius wil iedereen de kans geven om een opleiding te volgen. De prijzen worden daarom bewust laag gehouden. Een groot deel van de kosten is bovendien aftrekbaar van de belasting.

 

Ver reizen is niet nodig

Bij veel onderwijsorganisaties moet je ver reizen om een opleiding te volgen. Dat kan lastig zijn wanneer je de kinderen uit school wilt halen of andere verplichten hebt. Fabius probeert hierin tegemoet te komen door op 50 locaties in heel Nederland lessen aan te bieden. Je hoeft dus nooit ver te reizen.