Alles wat je moet weten over notitieblokken 

Ben je aan het kijken naar nieuwe notitieblokken? Dan kom je er al snel achter dat er een groot aantal varianten op de markt te vinden zijn. Iedere variant brengt weer geheel nieuwe mogelijkheden met zich mee, waardoor je goed op moet letten welke factoren van belang kunnen zijn. Daarbij moet je ook kijken naar verschillende bedrijven, waaronder 24Papershop, die de blokken in het assortiment hebben opgenomen. Maar waar moet je allemaal op letten als je deze blokken aan wilt schaffen? Na het lezen van onderstaande informatie weet je precies waar je aan toe bent. 

De afmetingen van de notitieblokken bekijken 

De notitieblokken komen in een groot aantal afmetingen. Iedere afmeting geeft jou de gelegenheid om het notitieblok mee te nemen naar jouw werk of een van de andere gelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld naar de standaardmaten kijken, waarbij je een A4 of A5 variant aanschaft. Ook zijn er verschillende kleinere blokjes die je mee kunt nemen. Als je de blokken aan zakenrelaties of familie wilt geven, moet je dus ook goed opletten met welke afmeting de ontvanger het beste uit gaat zijn. Zo heb je al een eerste factor om op te letten. 

Meerdere papiersoorten voor ieder doeleind 

Je kunt daarnaast bij de notitieblokken ook kijken naar de papiersoorten die je hierbij terugvindt. De meeste blokken zijn voorzien van lijntjespapier. Hiermee kun je vrijwel alles opschrijven en je zorgt ervoor dat je alle notities bij de hand hebt. Echter kun je ook kijken naar het millimeterpapier. Dit kan goed van pas komen als je als ontwerper werkt en tussendoor de aantekeningen en schetsen wilt maken. Sommige blokken zijn voorzien van blanco papier of juist een combinatie van verschillende papiersoorten. Zorg daarom dat je voor ieder doeleind het beste notitieblok in handen krijgt. 

Iedere kleur en print beschikbaar voor notitieblokken

Je hebt daarbij ook verschillende kleuren en prints bij de notitieblokken. Je kunt hierdoor voor een van de standaard varianten gaan, waarbij het notitieblok uit één kleur bestaat, maar ook voor een van de fellere kleuren of thema’s kijken. Ieder thema kan aangepast worden aan jouw persoonlijke stijl, waardoor je weer een geheel nieuwe ervaring krijgt. Als je de opties naast elkaar zet, zorg je er ook voor dat je jouw notitieblok overal mee naartoe wilt nemen en tussendoor iedere notitie kunt maken die je nodig hebt voor jouw werkzaamheden. Zorg daarom dat je alles aan jouw persoonlijke stijl aanpast. 

De extra mogelijkheden 

Je kunt de notitieblokken ook speciaal laten ontwerpen voor jouw doeleinden. Als je een notitieblok aan familie, vrienden of zakenrelaties wilt geven, zijn er dus ook voldoende opties te vinden. Je kunt hiervoor alle factoren meenemen en eventueel overleggen met een professional wat de extra opties zijn voor de bestelling. Zo heb je binnen een korte tijd een notitieblok besteld en kun je genieten van de voordelen die deze met zich meebrengen. Zo zorg je dat je altijd de beste oplossingen in handen hebt en geniet van de voordelen van het blok.