Belang van een goede keukenvloer in horeca inrichtingen

Het belang van een goede keukenvloer in horeca inrichtingen wordt regelmatig onderschat. Zo is het onder meer erg belangrijk dat keukenvloer niet snel glad wordt en voldoende grip biedt. Denk aan de koks die vaak onder een ernstige vorm van stress moeten presteren, om de gerechten op tijd klaar te hebben. De gevolgen kunnen enorm zijn, als een kok uitglijdt met bijvoorbeeld een groot mes in zijn hand. Door voor een speciale horecavloer te kiezen kunnen dergelijke situaties voorkomen worden. Ook wilt u de hygiëne van uw keuken kunnen waarborgen. Dit is niet met ieder type vloer mogelijk! In dit artikel vertellen we u meer over een geschikte keukenvloer.

Geschikte keukenvloer voor horeca inrichtingen

Keukenvloeren komen in verschillende vormen voor. Veel horecagelegenheden kiezen voor het gebruik van een betonnen vloer, die eenvoudig schoon te houden is. Met een speciale coating is het daarbij mogelijk om te voorkomen dat de vloer snel glad wordt. Ook het gebruik van clicktegels is een erg geliefde keuze in horecakeukens. Het fijne aan deze clicktegels is dat ze relatief snel een eenvoudig gelegd kunnen worden in uw keuken. Zoals de naam van dit type keukenvloer al doet vermoeden, kunnen de tegels aan elkaar geklikt worden.

Het is raadzaam om u vooraf te laten adviseren door een specialist op het gebied van keukenvloeren. Er zijn op internet verschillende partijen te vinden die u hierbij kunnen helpen. Zij kunnen de keukenvloer daarbij direct voor u plaatsen in uw nieuwe keuken.