Mijn administratie een stuk simpeler met Yoursminc

Mijn administratie wordt leuker en minder lastig met de online tool van Yoursminc. Hierdoor kunnen ondernemers die worstelen met de boekhouding of de BTW aangifte opgelucht adem halen. Het programma biedt een laagdrempelige vorm van online boekhouden, gecombineerd met een facturerings- en CRM of klantmanagementsysteem. Drie systemen in een gecombineerd programma, erg handig, snel en overzichtelijk.

BTW aangifte België is nu zo gedaan

Vanuit Yoursminc kan je eenvoudig de BTW aangifte in België voorbereiden en digitaal indienen via intervat. Dat is weer een zorg minder. Ook andere fiscale, administratieve en boekhoudkundige taken worden gemakkelijker. Het systeem is flexibele, online te raadplegen en bij te werken op elk moment van de dag. En overal. Dus schiet je iets te binnen onderweg, op reis, in het weekend, dan  kan je meteen Yoursminc checken. Gewoon op jouw smartphone.

Ook factureren en CRM beheer

Behalve de boekhouding kan je met Yoursminc factureren aanmaken en versturen. Daarnaast bevat het ook een CRM of klantmanagementsysteem. Hierdoor heb je alles wat je als ondernemer nodig hebt voor de bedrijfsadministratie gebundeld en bij de hand. Dat voorkomt onnodig gezoek en het kan inconsistenties voorkomen. Vanwege de concentratie van drie systemen in een programma is de veiligheid van de digitale omgeving extra belangrijk. Daarom is het goed te weten dat het programma het SSL veiligheidscertificaat heeft. Gegevens worden gecodeerd verzonden. Gevoelige gegevens zijn daarmee goed beschermd.

Eerst drie maanden op proef

Als je nieuwsgierig bent naar dit programma kan je kiezen voor een gratis trial van drie maanden. Dan heb je drie maanden toegang tot het volledige, meest uitgebreide programma. Na deze drie maanden kan je het voortzetten voor E 19,95 per maand. Dit programma bevat ook de opties abonnementenbeheer, urenregistratie, projectadministratie. Je kunt ook kiezen voor een iets minder uitgebreide variant voor E 14,95 per maand. Dan is er nog de basisversie voor E 9,95 per maand. Meer informatie is te vinden op de website www.yoursminc.be.