Brievenbusdoosjes kopen doe je bij De Verpakkingwebwinkel!

Op zoek naar de juiste vorm of maat brievenbusdoosjes? Stop met zoeken, want wij hebben de juiste vormen en maten in huis. Veel mensen hebben moeite met het vinden van de juiste vorm en maat voor hun pakket. Gelukkig hebben wij een groot assortiment beschikbaar waar we de juiste maten hebben voor uw pakket. Voor elk pakketje hebben wij wel de ideale brievenbusdoosjes in huis. Klanten kunnen op hun gemak hun brievenbus online bestellen. Kom voor alle maten en vormen brievenbusdoosjes naar De Verpakkingswebwinkel.

Wie zijn wij?

Begin 2016 is het idee ontstaan om een nieuw bedrijf te starten, namelijk De Verpakkingswebwinkel. Onder De Verpakkingswebwinkel vallen een aantal aparte webshops. Elk product krijgt een aparte webshop. In december 2017 is de eerste webshop online gegaan. In onze online website staan alleen brievenbusdozen waardoor het voor de klant overzichtelijker en makkelijker is. Wij hebben alles in huis als het gaat om het vinden van de juiste vorm of maat.

Wat zijn onze kwaliteiten

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van verschillenden maten en vormen brievenbusdoosjes. Hieronder vindt u een kort rijtje van onze kwaliteiten en sterke punten:

  • Snel uit voorraad leverbaar!
  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis. Vrijdag voor 10.30 uur besteld maandag in huis.
  • Gratis verzending bij bestelling in Nederland van €50 of hoger en in België vanaf €100.
  • Klantvriendelijk
  • Garantie op elk product!  

Voor meer informatie over onze producten adviseren wij u om onze website te bezoeken!