Brother inktpatronen zijn niet alleen goedkoop, maar ook goed

logoGoedemiddag beste mede ondernemers. Het is vandaag de dag niet moeilijk om online kantoorartikelen te bestellen. Het is wel lastiger om dit bij een betrouwbare en goedkope site te doen. Hier heb ik vandaag voor jullie een tip voor, en met name voor inktpatronen. Zelf koop ik hier al een jaar mijn eigen cartridges. Dit doe ik bij Inktdruppel, zijn jullie hier al bekend mee? Het is niet alleen een goedkope site, maar ze leveren ook nog eens topkwaliteit. Of dit nu gaat om de A-merken als Canon, HP of Epson.

brother-compatible-lc-123-set-inktdruppel.nlZo heeft elk bedrijf vandaag de dag nog steeds wel één of meerdere printers staan. Ondanks dat er steeds digitaal gedaan wordt, blijven printers nog wel bestaan. Het komt namelijk altijd wel voor dat je iets moet uitprinten, ook al is het maar een factuur. Wanneer je dit moet doen, wil je hier natuurlijk wel goed apparatuur voor hebben. Gelukkig kun jij dit vanaf nu ook door naar inktdruppel.nl te gaan. Je kunt op inktpatronen overigens ook geld besparen door simpelweg Brother inktpatronen te nemen.

Kennen jullie het merk Brother al?

brother-lc1000c-inktdruppel.nlDe reden waarom ik dit artikel geschreven heb is om jullie een tip mee te geven om geld te besparen. Zo ben ik zelf van HP cartridge overgestapt naar Brother inktpatronen. Dit komt omdat ik milieuvriendelijker te werk wou gaan. Wat blijkt is dat dit merk minder inkt nodig heeft en dus langer mee gaat. Ook hebben deze minder afvalstoffen. Zo kwam ik via inktdruppel.nl al snel uit bij het merk Brother. Alle cartridges komen overigens rechtstreeks uit hun voorraad. Hierdoor is de levertijd slechts enkele werkdagen. Dit geldt ook voor Brother inkt, dit is het huismerk van Inktdruppel en het is een echte aanrader!