Originele horecaparasols zorgen voor meer klanten

logoHeb jij een horeca bedrijf en ben jij op zoek naar unieke en mooie horecaparasols? Dan ga ik jou vandaag een goede tip meegeven. Zijn jullie al bekend met de firma Xterior? Dit bedrijf is namelijk specialist op gebied van terras verzorging. Zo heeft een vriendin van mij hier al meerder producten gekocht. Zij is namelijk eigenaar van een groot restaurant. Toen zij vorige jaar het terras ging vernieuwen had zij hier onder meer parasols en terrasheaters gekocht. Het duurde dan ook niet lang voordat zij terecht kwam bij xterior.nl. Maar hetgeen wat haar over de streep trok om met deze firma in zee te gaan was de service. Omdat ze het terras namelijk helemaal opnieuw wou indelen zocht zij ook naar advies. Deze kreeg ze gelukkig dan ook bij deze firma. Zo zocht namelijk een goede balans tussen schaduwplekken en zon. Zoals elk terras deze hoort te hebben.

slider-parasol

Terras ziet er schitterend uit

Mijn vriendin was op zoek naar een bepaald type horecaparasols. De meeste horeca bedrijven gebruiken standaard vierkante parasols. Vaak ook in één kleur zonder enkele bijzonderheden erbij. Omdat mijn vriendin uniek wou zijn zocht zij naar zowel ronde als rechthoekige parasols. Gelukkig hadden zij deze bij Xterior. Ook wou zij haar roze bedrijfskleur hier in terug laten komen.

horeca-parasols-3Ik kan jullie inmiddels vertellen dat het nieuwe terras af is en het ziet er werkelijk waar schitterend uit. Vooral ook omdat het zo opvallend niet. De combinatie van verschillende modellen en kleur werkt echt. En met de terrasheaters kunnen klanten nog tot in de late uurtjes buiten zitten. Dus lijkt dit iets voor jou als ondernemer dan raad ik je zeker aan hun eens te bezoeken.