De voor- en nadelen van Surfshark

Surfshark is een nog niet zo bekende VPN aanbieder. Wellicht heb je nog nooit van de naam gehoord. Echter heeft deze VPN aanbieder vele voordelen waaronder een aantrekkelijke prijs wanneer je voor een langere tijd een abonnement afsluit. Daarnaast is het een veilige gebruiksvriendelijke software. Als nadeel heeft de aanbieder dat de snelheid iets lager ligt dan zijn mede VPN aanbieders, maar deze is nog steeds erg goed. Ook is er geen mogelijkheid tot het gebruik van een dedicated IP-adres. Verder is Surfshark te gebruiken met: Windows, iOS, Mac, Android en Linux. Je kunt een proefperiode van 30 dagen aangaan om te kijken of Surfshark de VPN aanbieder is die bij jou past. Je hoeft alleen een e-mailadres op te geven om aan de slag te kunnen gaan met een beveiligde verbinding en je hebt vele betaalmogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos met Surfshark

Surfshark doet wat een VPN zou moeten doen. Het zorgt ervoor dat je veilig kunt internetten zonder dat derden toegang kunnen krijgen tot jouw gegevens. Daarnaast kun je ook bij deze VPN aanbieder films en series bekijken op de Amerikaanse Netflix en zijn Torrents toegestaan. Bij vragen of ondersteuning kun je alleen in het Engels communiceren, wat voor sommige een nadeel kan zijn. Surfshark biedt daarnaast vele mogelijkheden omdat het geen beperking geeft op de hoeveelheid verbindingen die je tegelijkertijd gebruikt waar andere VPN aanbieders hier een beperking opleggen. Dit is een goede reden om te kiezen voor deze aanbieder.

Volledig anoniem met VPN

Met deze beveiligde verbinding kun je moeiteloos torrents downloaden. Met deze toepassing kun je ervoor zorgen dat de downloads vele malen sneller gaan dan zonder VPN. Omdat je door middel van een VPN verbinding anoniem bent voorkom je hoge boetes en kun je dus eindeloos films, series en software downloaden, zoveel je wil. In een korte tijd kun je grote bestanden downloaden op een anonieme wijze. Ook blijven jouw gegevens anoniem en kan niemand zien wat jouw locatie is of andere belangrijke gegevens inzien. Op die manier ben je dus te allen tijde beveiligd als je het internet op gaat. Daarnaast biedt Surfshark zero logging, wat inhoudt dat ze geen geschiedenis of bestanden opslaan. Hierdoor behoud je jouw privacy en krijgen hackers nog minder kans om bij jouw gegevens te komen. 

De installatie van een Surfshark VPN

Je kunt ervoor kiezen om de VPN via de Surfshark website te installeren maar je kunt ook de app op je mobiel downloaden. De installatie is eenvoudig en snel. Doordat je een account aanmaakt met jouw e-mailadres heb je te allen tijde inzicht in jouw gegevens, de looptijd van je contract en de mogelijkheid om weer uit te loggen. Wanneer je eerst wil testen of deze VPN iets voor jou is kun je ook eerst kiezen voor de proefperiode van 30 dagen of het internet raadplegen voor de vele VPN reviews. Hierna kun je beslissen of je kiest voor dit beveiligde netwerk of dat je voor een andere partij kiest. In beide gevallen ben je veiliger uit wanneer je kiest voor een VPN verbinding tijdens het internetten.