Domeinnaamregistratie is belangrijk

Domeinnaamregistratie is belangrijk

De tijd van internet, niemand denkt meer zonder internet te kunnen, sommige mensen zijn zelfs zo erg dat ze er hele dagen non stop achter zitten en ook echt niet zonder kunnen omdat ze dan chagrijnig worden of soms ook echt afkickverschijnselen krijgen. Ik vind het persoonlijk een beetje uit de hand lopen. Zet zoals dat er sinds kort een game verslaving bestaat onder jongen, hoe ziek is dat? Ik kan mezelf helemaal niks voorstellen bij dit soort gedragingen omdat ik helemaal niet zo verslavingsgevoelig ben en ook al helemaal niet van gamen of iets hou en ik daar ook helemaal niks van begrijp! Anyways, ik liep een beetje uit op het onderwerp maar ik wilde even mijn punt duidelijk maken dat er ontzettend veel mensen zijn die voortdurend de hele dag door op het internet zitten en alles aan het uitchecken zijn. Moet je bijvoorbeeld eens nagaan hoeveel mensen jij kent met een eigen website, dat zijn er echt super veel! Tenminste ik ken een hoop mensen die een eigen website hebben gemaakt. Ik heb er sinds kort ook één maar er moet nog een hoop aan gebeuren, nou ja eigenlijk nog alles het enige wat ik heb is een domeinnaam. Als je een website maakt is het belangrijk dat je aan domeinnaamregistratie doet zodat niet andere mensen ook die domeinnaam pakken want dan worden beide websites ongeldig en dan heb je er helemaal niks meer aan.