Drukwerk in Utrecht door EPC

Het beste print- en drukwerk in Utrecht en omgeving gebeurd toch echt wel door EPC. EPC is een ervaren een toonaangevens fullservice grafimediabedrijf in Utrecht en heeft klanten in Nederland maar ook in het buitenland. Al 25 jaar voorzien zij drukwerk van de hoogste kwaliteit met een snelle levering. Vanuit het kantoor in Nieuwegein specialiseren zij zich in onder andere kopiëren, printen, digitaal drukwerk, handelsdrukwerk, grafische vormgeving, fulfilment en nog meer manieren van afwerking.

Ze begonnen als een copyshop en groeide in de loop der jaren uit tot een totaalleverancier die landelijk opereert in de grafische dienstverlening. Ze innoveren voortdurend in apparatuur en kennis. Ze maken de dingen die jij in je hoofd hebt, waar. Zwart-wit tot kleur, heel groot tot heel klein, van ontwerp naar realisatie, van nasnijden tot hardcoverboeken, van postpakket tot pallettransport en natuurlijk van printen tot kopiëren en drukken.

Drukwerk Utrecht: ervaring

Alex: ik werk bij een restaurant in Utrecht en we hadden bedrukte flyers nodig. Nu had ik nog nooit iets bij EPC laten drukken en ontwerpen maar het eindresultaat was zo mooi dat ik de volgende keer zeker weer daar heen ga! Ze hebben precies onze wensen waargemaakt en alles paste heel goed bij het restaurant en wat we willen uitstralen. Ik bedank EPC dan ook heel erg voor alle hulp en de goede service. Ik kom zeker snel weer!