Een receptiebalie voor jouw bedrijf

Een receptiebalie voor een representatieve wachtkamer gerrit vind je bij Shiraz. Door de juiste balie kun je jouw bezoekers aan een sfeervolle ballie passend bij de identiteit van jouw bedrijf ontvangen. 

Waarom kiezen voor de receptiebalies van Shiraz 

Voor een receptiebalie en kantoormeubilair ben je bij Shiraz aan het juiste adres. De voordelige balies die in het assortiment aangeboden worden variëren van ingetogen balies tot design balies die zeer functioneel zijn voor een vertebrale baliewerkplek. Je kunt bi Shiraz veel combinaties maken en iedere recreatieruimte en ontvangstbalie kan door het team worden geplaatst. De constructie van de balies die er in het assortiment aangeboden worden zullen zorgen voor een optimale inrichting en een comfortabele werkplek voor alle medewerkers die achter deze balie aan het werk zijn. Het is tevens ook mogelijk om direct te kiezen voor het kabelmanagement van Shiraz. Alle balies die er in het assortiment aangeboden worden komen uit dezelfde fabriek als het kantoormeubel waardoor er een eenheid wordt gevormd en je direct voor bijpassende meubels kunt kiezen.

Receptie balie Entree

 

Deskundig advies van een van de specialisten van Shiraz 

Als je behoefte hebt aan deskundig advies kun je telefonisch contact met het bedrijf opnemen of een bezoek aan de showroom brengen. In de showroom zul je door een van de specialisten worden geholpen met het maken van de juiste keuzes waardoor je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Shiraz.