Een website naar jouw wensen? Twostep.nl !

Door Twostep.nl een website op maat laten maken! Een tijdje geleden wilde ik mijn schoenen via het internet bestellen. Het was een ware zoektocht en ik kwam maar niet verder. Toen kwam ik ineens uit bij een lokale onderneming bij mij in de buurt. Deze had een webshop gemaakt met de leukste schoenen. Ik natuurlijk direct deze schoenen hier besteld. Maar hier trok ook iets anders mijn interesse namelijk de opzet van deze webshop. Het was erg mooi gemaakt en zag er professioneel uit. Zelf doe ik veel aan fotografie en had ik ook nog een site nodig om deze te plaatsen. Voorheen deed ik dit altijd via Facebook en Twitter. Ik wilde echter een nieuwe stap in mijn carrière maken en dit kon het beste middels een professionele pagina. Ik besloot maar de fiets te pakken en naar de baas van deze onderneming te gaan. Wat bleek is dat zij door dit een bureau te hebben laten doen. Ze gaven mij de contactgegevens en ik besloot dan ook direct met hen contact op te nemen. Ze reagereeden enthousiast op mijn telefoontje en gingen direct met mijn informatie aan de slag.

Twostep.nl

Op maat gemaakt

Twostep.nl was in staat om mijn wensen te vertalen naar de website. De website is een visitekaartje en behoort mooi te zijn. Ze hebben het goed uitgewerkt en de pagina is erg mooi geworden! Elke dag plaats ik hier  nu een aantal foto’s op van die dag. Al met al ben ik erg tevreden over de geleverde diensten van dit bedrijf!