Op zoek naar een iOS programmeur?

Niets is zo vervelend dan dat u op zoek bent naar een programmeur en u deze niet kunt vinden. Niet zo gek, want goede iOS programmeurs zijn in Nederland erg schaars. De programmeurs die er zijn die hebben vaak al een baan en zijn dus niet beschikbaar op de arbeidsmarkt. Als u dus een vacature plaatst met: iOS programmeur gezocht dan kunt u ervan uitgaan dat u niet veel respons ontvangt. Vervelend, want het liefst wilt u al zo snel mogelijk aan de slag gaan met de programmeur. Toch is er een manier hoe dit kan worden gerealiseerd. Benieuwd hoe? We leggen het je graag uit.

Aan de slag met nearshoring

personal-programmer

Een manier om toch aan personeel te komen is aan de hand van nearshoring. Met nearshoring besteedt u de werknemerstaken uit aan iemand over de grens. Maar hoe komt u nu in contact met zo’n iemand? Personal Programmer is een bedrijf wat gespecialiseerd is in nearshoring met werknemers in Moldavië. Dit bedrijf gaat voor u aan de slag met het zoeken naar een geschikte iOS programmeur voor uw vacature. Daarnaast ondersteunen ze u ook met het onderhandelen over salaris, vakantiedagen en dergelijke. De werknemer komt in dienst van uw bedrijf, maar werkt dus vanaf een andere plek.

Ervaring

Uit ervaring blijkt dat het via nearshoring een stuk gemakkelijker is om aan een juiste kandidaat te komen. Daarnaast wordt er een last uit handen genomen, want u hoeft zich als ondernemer niet meer actief bezig te houden met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Dit lost Personal Programmer namelijk voor u op. Alle kandidaten die dit bedrijf selecteert hebben altijd een diploma en zijn professionele iOS developers. Hierdoor weet u zeker dat u iemand in dienst neemt die ook daadwerkelijk de taken kan uitvoeren..

Meer weten?

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over nearshoring? Of wilt u gewoon meer weten over Personal Programmer? Dan raden we u aan om contact op te nemen met dit bedrijf. Zij geven u advies op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden zodat u meteen weet waar u aan toe bent.