Grote lamp: waar moet je op letten?

Een grote lamp. Een grote lamp in een woonkamer of entree dienst al een multifunctionele lichtbron maar kan ook functioneren als een enorme blikvanger! Een grote lamp is tegenwoordig niet meer weg te denken uit entree, foyers en grote ruimtes. Lichtinval of lampen zijn essentieel in een ruimte. Zij geven uw ruimte een betekenis, sfeer en goed zicht. Een grote lamp is onmisbaar in een ruimtelijke ruimte. Bij Quasar vindt u een ruime collectie in grote lampen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Bent u op zoek naar een hanglamp of naar een staande lamp? Bij Quasar kunt u uw hart ophalen en genieten van al het moois wat zij te bieden hebben. Ieder jaar verwisseld Quasar zijn collectie zodat u ieder jaar op nieuw u zich kan verbazen over de prachtige creaties die de ontwerpers gemaakt hebben. Quasar maakte grote lampen in verschillende soorten en maten. Ook zijn de lampen in diverse kleuren en van verschillende materialen te verkrijgen. Door een grote lamp toe te voegen kan een grote lamp de ruimte goed opvullen.

grote lamp

Grote lamp op maat

Altijd al een grote lamp willen hebben maar kan u de gewenste maat nergens vinden? Bij Quasar vertellen ze u graag meer over de passende mogelijkheden voor u lampenwens. Wilt u een grote hanglamp, staande lamp of wandlamp? Alles is bespreekbaar met de ontwerpers van Quasar. Bij Quasar kunt u uw wensen uitspreken in de grote van de lamp, de kleur van de lamp en de materialen van de lamp. Zij werken veel met aluminium, messing en roestvrij staal. In de eigen werkplaats van Quasar worden de mooiste lampen gemaakt. Deze werkplaats is gevestigd in Nederland. Quasar levert de lampen wereldwijd. U kunt daarom ook genieten van de lampen van Quasar in het buitenland. De mogelijkheden tot verzenden zijn eindeloos. Wereldwijd zitten er diverse dealers waar u uw vragen aan kunt stellen. Zij helpen u graag verder in uw eigen land.

Quasar is uniek en eigentijds

grote lamp

Quasar staat bekend om zijn unieke lampen. Daarnaast word er wereldwijd gesproken over de unieke creaties van top kwaliteit en van volledig maatwerk. Quasar werkt namelijk samen met wereldberoemde top ontwerpers. Denkt u aan Jan des Bouvrie, Niels van Eijk en PII. De lampen van Quasar worden allemaal gecombineerd met LED lampen. Hierdoor gaan u lampen nóg langer mee. Alle modellen zijn volledig naar de gewenste maat en kleur op wens van de klant te maken. Sinds 1992 is Quasar bekend in de regio en ver daarbuiten. Laat u verrassen door de prachtige creaties van die mooie bedrijf!