Wat is de beste Flippingbook software?

Op zoek naar een flippingbook software? Heeft u een prachtige PDF laten maken zodat uw producten professioneel en overzichtelijk gepresenteerd kunnen worden aan klanten en geïnteresseerden? Hoe fijn zou het zijn als u uw PDF document in een bladerbare vorm op uw website kan plaatsen zodat derden direct zien wat u in huis heeft? Digitaal Publiceren heeft dit voor u uitgevonden! In de afgelopen jaren heeft Digitaal Publiceren menig bedrijf geholpen met het omzetten van ‘platte’ PDF documenten naar bladerbare PDF documenten voor websites. Een bladerbare PDF word ook wel een flippingbook genoemd! Deze naam geeft de bladerbare PDF van Digitaal Publiceren goed weer. Door een PDF document om te laten zetten naar een flippingbook kunt u uw klanten, geïntersseerden en derden een goed beeld geven van uw aangeboden producten of diensten. Zo krijgt een PDF document meer beleving. In een flippingbook kunt u vervolgens gebruik maken van alle functies die ook in uw PDF document zitten.

flippingbook

Meerdere mogelijkheden met een flippingbook

Bij Digitaal Publiceren weten zij als geen ander hoe zij een PDF document goed weer kunnen geven in een flippingbook. Door jarenlange ervaring weten de professionals van Digitaal Publiceren precies hoe zij uw PDF document tot een waar succes kunnen maken op uw website. Zo kunnen zij voor u links toevoegen en indien gewenst kunnen er ook Youtube en Vimeo flimpjes worden toegevoegd die af worden gespeeld in uw flippingbook. Als u een PDF document aanlevert met bepaalde links, worden deze automatisch overgenomen in uw flippingbook. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld in een online folder uw bezoekers direct naar een webwinkel door te linken.

Volledig reclamevrij!

flippingbook

U heeft een prachtige bedrijf gevonden die voor u een flippingbook kan samenstellen maar hoe vervelend is het als er reclame aan vast zit! Bij Digitaal Publiceren heeft u daar geen last van! Zij maken voor u uw flippingbook geheel reclamevrij! Daarnaast word uw huiststijl volledig overgenomen en sluit dit prachtig aan bij uw eigen website. U kunt een flippingbook gemakkelijk bestellen via de website van Digitaal Publiceren. Vanaf 60 euro exclusief btw kunt u al gebruik maken van de diensten van de professionals van Digitaal Publiceren. U kunt ook gebruik maken van de gunstige staffelkortingen van Digitaal Publiceren. De plaatsing van uw flippingbook komt op uw eigen website maar word ook gepubliceerd in de webomgeving van Digitaal Publiceren. Uw bladerbare PDF is in HTML 5. Hierdoor functioneert uw flippingbook ook op smartphones en tablets! Meer weten over een flippingbook? Neem snel een kijkje op de website van Digitaal Publiceren.com!