Horeca parasol zeker een aanrader!

1Ik heb vandaag weer eens wat anders voor een andere branche! Zelf ben ik niet zo bekend in deze branche maar ik vind het heel leuk om er zo veel mogelijk over te weten! Ik hoop dus dat jullie dit artikel over horeca parasols weer goed zullen ontvangen en hopelijk wat  aan zullen hebben. Zo besloot ik om over dit onderwerp te praten aangezien mijn broer er een tijdje gelelden een paar heeft besteld. Hij had al een tijd lang nieuwe inventaris nodig voor zijn terras en zodoende heb ik hem geholpen met het zoeken hierna!

2

laat de zoektocht beginnen.

De zoektocht begon door eerst eens wat groothandels af te gaan en te bellen of ze wat voor ons zouden hebben. EN ja hoor veel groothandels hadden hele leuke spulletjes te koop. Het probleem was alleen dat ze hier heel erg veel geld voor vroegen tot we dus online gingen kijken. Hier lagen de prijzen al meteen een heel stuk goedkoper. Vandaar dat we daar op verder keken zodoende kwamen we op de website van Xterior!

Een goede aanbieder en zeker een aanrader!

De website van Xterior is alles wat je nodig hebt als je bijvoorbeeld op zoek bent naar horeca parasols. Ze hanteren hier heel veel voordelen zoals garantie en natuurlijk een lage prijs dit is alles wart je nodig hebt!

 

3