Offerte opstellen heel goedkoop!

3Hallo allemaal zoals jullie weten ben je veel tijd kwijt aan dingen noteren en bijhouden. Deze tijd kan je beter aan andere dingen op kantoor besteden. Wij zijn binnen ons bedrijf heel erg druk geweest met het op orde krijgen van de facturatie. Vandaar dat we een programma hebben genomen voor het Offerte opstellen. Ik was het namelijk helemaal zat, om de gehele administratie bij te houden, en om facturen op te stellen, daarom ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Op het internet las ik veel recensies, waar mensen super enthousiast waren over Onfact, ik besloot daarom om maar eens op de website te gaan kijken.

De website

2

Op de website werden we al snel overtuigd van dit systeem. Er stond veel veel info op de website, en het proefabonnement zorgde ervoor dat  we kennis konden gaan maken met dit facturatie programma. Onze facturen zouden nu gemaakt worden, door dit bedrijf, en ook de administratie zou worden bijgehouden.

Een heel goed programma!

De proefperiode zit er nu net op, en we zijn zeker van plan om een echt abonnement te nemen. Dit bedrijf heeft een hoop voor ons veranderd. Alles gaat nou eenmaal een stuk sneller en het is gemakkelijk om een Offerte opstellen. Dit en voor veel meer andere vragen en hulp kan je bij dit bedrijf langs ze helpen je zeer goed. Vandaar dat ik Onfact op deze manier even in het daglicht wil zetten!1