Ik moest een incassotraject starten

1312052403_Incasso-Banner2Het is vreselijk als er klanten zijn die niet willen of kunnen betalen. Doordat je als ondernemer toch het beste voor hebt met je klanten ben je meestal wel zo vriendelijk om hen iets meer tijd te gunnen. Deze tijd gunning houdt natuurlijk ergens op waardoor je dan een incassotraject starten moet. Doordat wij al aangesloten zijn bij Bill incasso is het voor ons vrij gemakkelijk om contact op te nemen met hun. Hun nemen dit dan geheel uit handen voor mij, dit wil dan ook zeggen dat ik de betaling ook ontvang wanneer het geheel afgehandeld of betaald is. In mijn ogen is dit ideaal voor een ondernemer, een ondernemer kan zich dan richten op andere belangrijke taken binnen de bedrijfsmuren.

2003012644_153_incasso opdracht indienen

Waarom een incassobureau?

Ik geloof best dat er wat mensen tussen zitten die het over het hoofd gezien hebben met betaling. Je merkt dan ook wanneer er een incassotraject starten gaat voor hun dat de betaling vrij snel binnen komt. Uiteraard zijn er ook nog klanten die het om verschillende redenen niet betalen kunnen. Incassobureau Bill incasso houdt hier wel rekening mee maar draagt wel zorg dat de betaling zo snel mogelijk gedaan wordt. Doordat Bill incasso hier goed en snel mee te werk gaat ben ik ook enorm tevreden over hun goede zorg. Ikzelf hoef hier niks meer voor te doen, enige wat er gebeuren moet ik de factuur als betaald zetten wanneer ik een bericht van hun ontvang.

incasso_keurmerk