Software OneDrive een aanrader

YourhostingwebdesignEens in de zoveel tijd is er een vergadering die bedoeld is voor mijn personeel. Tijdens deze vergadering kan het personeel zijn of haar hart luchten en vertellen wat er beter moet. Afgelopen maand heeft er zo’n vergadering plaats gevonden. In deze vergadering is er eigenlijk alleen maar gesproken over de verandering van onze werkwijze. Het personeel wilde een OneDrive laten programmeren en daar mee gaan werken in plaats van de software waar op dat moment gebruik van werd gemaakt. Zelfs kreeg ik een presentatie van mijn personeel. In deze presentatie kwamen vrij wel alle voordelen van OneDrive software naar voren. Ook vertelde een aantal personeelsleden dat er zeker beter gewerkt gaat worden, als wij gebruik gingen maken van deze software. Uiteindelijk ben ik deze software dan ook gaan kopen. Sindsdien maken wij dan ook gebruik van de software!

OneDrive

Het personeel functioneert inderdaad beter!

Nu enkele maanden verder kan ik jullie dan ook vertellen dat deze software een top aankoop is gebleken. De werkzaamheden per dag zijn met meer dan dertig procent gestegen. Dagelijks komen er veel meer opdrachten af en ik ben dan ook trots op al mijn personeel. De omzet is hierdoor dan ook stukken hoger. Office 365 is top software en ik raad iedere ondernemer aan gebruik te gaan maken van deze top software!

Kwaliteit