Logo op basis van een stappenplan

Een logo op een product of voor een bedrijf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zeker als je een nieuw bedrijf begint heb je een goed logo nodig dat herkenbaar is voor de klanten. Laat daarom altijd een goed logo maken dat ook bij de doelgroep past.

Nieuw logo dat bij deze tijd past

Ook voor reeds bestaande bedrijven kan een nieuw logo ontworpen worden. Vind je als ondernemer dat het huidige logo van je bedrijf wel aan een opfrisser toe is of is het oude logo niet meer echt van deze tijd? Kies er dan voor een nieuw logo te laten maken door een professionele ontwerper. Als je reeds een bedrijf hebt is het wel belangrijk dat een nieuw logo herkenbaar blijft voor de klanten. Het dient ook binnen de huisstijl te passen maar daar kan bij het ontwerpen allemaal rekening mee gehouden worden.  

Aanpassingen zijn inclusief

Een logo wordt door Logosnel.nl gemaakt op basis van een 7-delig stappenplan. Op die manier kunnen zij snel twee conceptversies aanleveren waaruit je als klant een keuze kunt maken. Je hoeft niet meteen akkoord te gaan met een van de twee concepten want er kunnen altijd nog aanpassingen gedaan worden die bij de prijs zijn inbegrepen. Hiervoor betaal je dus nooit extra. Het belangrijkste is dat je als klant tevreden bent met het eindresultaat zodat je er in de praktijk ook daadwerkelijk wat aan hebt.