VDH Safes

VDH Safes koop je natuurlijk bij Van den Hoven. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring op dit gebied. Ben jij op zoek naar ene kluis, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Veel bedrijven, maar tegenwoordig ook particulieren schaffen zo een kluis aan. Bedrijven hebben meestal een zeer groot formaat nodig en ook dat is hier allemaal te koop. Voordeel is dat hier ook de mogelijkheid is om een tweedehands model aan te schaffen. Elk model dat je hier koopt is voorzien van een kwaliteitscertificaat en standaard 2 jaar all-in garantie (ook op gebruikte kluizen).

Bij dit bedrijf is heel veel mogelijk, zowel groot als klein, het is hier allemaal te koop. Het kan zijn dat je een model nodig hebt, maar deze is niet in het assortiment te vinden, dan is dat geen probleem. Want hier kan je ook kluizen in opdracht, op maat laten maken. VDH Safes

VDH Safes zijn in vele maten te koop

Onze winkel is helaas het slachtoffer geworden van een inbraak. Wij verkopen zeer exclusieve sieraden en daarom kwam dit dubbel zo hard aan. Er was namelijk bij ons ingebroken en veel exclusieve sieraden buit gemaakt.

Inmiddels hebben wij een zeer stevige kluis in onze winkel staan. Hier zitten al onze dure sieraden in. Voor inbrekers is dit meteen een stuk onaantrekkelijker, omdat je zo een stevige kluis niet makkelijk open kan krijgen.

Wil jij meer informatie over deze kluizen hebben, neem dan een kijkje op de website van Van den Hoven.

VDH Safes