Moderne bedrijfskleding

Veel bedrijfskleding is traditioneel en heeft niet echt een vlotte uitstraling, Suit up now maakt moderne bedrijfskleding waarmee je voor de dag kunt komen bij je klanten. Door ons te verdiepen in je organisatie en personeel, komen we er precies achter welke kleding geschikt is voor je bedrijf en waar je personeel zich prettig in voelt. Bedrijfskleding moet bij ieder personeelslid passen, moet goed zitten en men moet zich er lekker in voelen. En niet onbelangrijk je moet er zonder belemmeringen vrij in kunnen bewegen en werken. Veel van onze klanten laten het complete plaatje verzorgen van het ontwerp tot het maken.

Duurzaamheid op ieder vlak

Ook wanneer je op zoek bent naar duurzame bedrijfskleding dan ben je bij Suit up now aan het juiste adres. Ons streven is om alles zo duurzaam mogelijk te doen, of dit nu het bedrijfspand is of de kleding die we ontwerpen. Overal zit een gedachte achter, voor de afvoer van je oude bedrijfskleding kun je ook bij ons terecht. Onze leveranciers van stoffen hebben duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. Het pand van ons bedrijf is ingericht met LED lampen, de vloeren zijn vervaardigd van materialen die een tweede leven hebben gekregen. Ook voor de toekomst hebben we een plan klaar om nog duurzamer te werk te gaan.

Kom modieus voor de dag met je bedrijf

We maken voor iedere bedrijfstak werkkleding, moderne werkkleding waarin je personeel zich lekker voelt. Of je een bedrijf hebt in postbezorging of in de horeca, Suit up now ontwerpt voor ieder bedrijf de kleding die daarbij hoort. Ons streven is moderne vlotte kleding te ontwerpen waarbij we de uitstraling willen creëren van je bedrijf. Dit alles op een duurzame manier zonder het draagcomfort te verliezen. Houd je van de formele bedrijfskleding voor je bedrijf? Ook daarin kunnen we je van dienst zijn, traditioneel of modern wordt door ons geleverd.