Relatiegeschenken bedrukken doe je bij promo2000

Binnenkort zit er een beurs aan te komen waar ik met mijn bedrijf zal staan. Het is een heel spannend maar vooral leuk gebeuren, het hele team heeft er erg veel zin in. Omdat we naast een leuke aankleding ook de bezoekers iets leuks en blijvends mee willen geven, hebben we hiervoor bij promo2000 relatiegeschenken laten bedrukken.

Promoten

Wat heeft promo2000 zoal te bieden?

Bij promo2000 kun je ontzettend veel verschillende soorten relatiegeschenken vinden die je kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of stichting. Een collega was met het idee gekomen om voor de beurs waar we binnenkort op staan promotionele relatiegeschenken te regelen. Deze relatiegeschenken konden we laten bedrukken met ons logo om deze vervolgens met bezoekers mee te geven. Het hele team was meteen ontzettend enthousiast over het voorstel. Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt uit een aantal praktische en leuke geschenken die we hebben laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf. Zo hebben we een heel aantal pennen, snoepjes en handige tasjes laten bedrukken met ons logo.

evenement

Waarom relatiegeschenken?

Onze aankomende beurs is een heel goed voorbeeld voor een ideale situatie om een bedrukt relatiegeschenk mee te geven. De producten die we hebben besteld bij promo2000 zijn bedrukt met ons logo en zullen op tafels in onze stand gepresenteerd worden. Bezoekers die langs lopen kunnen de producten gratis meenemen, en wanneer zij deze producten in de toekomst zullen gebruiken zullen zij aan ons bedrijf terug denken. Zo’n promotioneel relatiegeschenk heeft dus veel voordeel, want zelfs tot lang na het evenement kunnen de mensen die zo’n geschenk hebben deze nog gebruiken.