Steeds meer hobbykwekers gebruiken een led kweeklamp

led kweeklampHet artikel van vandaag is vooral interessant voor ondernemers die werkzaam zijn de in kwekerij. Je ziet in Nederland dat steeds meer bedrijven zich bezig houden met deze specialisatie. Wanneer je dit goed uit wilt voeren moet je natuurlijk ook goed materiaal hebben. Juist voor de mensen heb ik vandaag een tip, namelijk de website growexpert.nl. Nu zullen vele van jullie die bezig zijn in dit velt al eens van deze naam gehoord hebben. Zij zijn namelijk één van Nederlandse grootste leveranciers als het gaat om kwekerijproducten.

Zelf heb ik hier van gehoord via een vriend van mij, hij heeft namelijk zijn eigen tomaten kwekerij. Volgens hem is deze site dan ook een echte aanrader. Zo heeft hij hier onder meer een led kweeklamp. Niet alleen een professionele kweker gebruikt een kweeklamp ook steeds meer hobbykwekers ontdekken de voordelen van zo’n lamp.

growexpert

Groot assortiment waar hij alles kan halen

De reden waarom die vriend van mij hier zijn producten besteld is omdat het hier erg goedkoop is. Verder is de bestelwijze online zeer eenvoudig. Doordat je aan de linkerkant van het scherm eerst kan zoeken wat je wilt hebben, heb je zo de goede keuze gemaakt. Verder onderscheidt Grow Expert zich door een veelzijdig assortiment van kwaliteitsproducten aan te bieden. Deze variëren van draden tot aan stekkerdozen.

led lampMaar terug naar de voordelen van een led kweeklamp. Wanneer je zo’n lamp gebruikt verbruik je minder stroom als een gewone lamp. De verschilt natuurlijk per kwekerij, want hoe meer lampen je gebruikt, hoe meer je kunt besparen. Ook geeft een led lamp minder warmte af, daardoor zijn ze erg populair in de glastuinbouw.
Het grootste voordeel wordt is toch wel dat je met led kweeklampen een betere vruchtkwaliteit krijgt. Hierdoor krijg je gewassen van hoge kwaliteit.