Veilig werken met Aljeveiligheid

Wilt u er graag voor zorgen dat u veilig kunt gaan werken? Dan bent u bij Aljeveiligheid aan het juiste adres. Behalve op de werkvloer is veiligheid ook erg belangrijk bij huis-, tuin- en keuken klussen. Maar als u in de industrie, de bouw of in het magazijn werkt, is het allemaal iets risicovoller en telt veiligheid nog zwaarder!  Het is dan ook in de wet vastgelegd dat een werkgever ervoor moet zorgen dat zijn personeel op een veilige en verantwoorde manier kan werken.

Bij Aljeveiligheid hebben ze alles over op het gebied van veiligheid. Aljeveiligheid is een importeur van Lanex; goede en betaalbare Persoonlijke Beschermings Middelen. Van harnas tot leeflijn, van mobiel ankerpunt tot reddingsapparatuur. Voor gezichtsbescherming, oorbescherming, helmen, handschoenen veiligheid- en werkkleding, veiligheidsschoenen, enz. kunt u ook bij hen terecht. Bij Aljeveiligheid hebben ze alle veiligheidsproducten voor mensen die in de industrie, bouw of om het huis werken. Mocht er helaas toch niet het product tussen zitten die u nodig heeft? Dan gaat Aljeveiligheid graag vrijblijvend voor u op zoek. Ook voor de jaarlijkse keuring van uw werkmateriaal kunt u bij Aljeveiligheid terecht.

Voor producten kunt u terecht op hun webshop maar u kunt ook langsgaan in de winkel in Valkenswaard. Daar hebben ze ook net zoals de webshop een zeer groot assortiment en kunt u rustig alles bekijken onder het genot van een kop koffie.

Waarom kiezen voor Aljeveilighied?

  • Aljeveiligheid heeft honderden tevreden klanten.
  • Bestellingen boven de €250,- worden gratis geleverd.
  • Aljeveiligheid heeft het grootste assortiment