Doos op maat kopen doe je hier!

Geschikte doos op maat kopen voor jouw verzending? Neem dan eens een kijkje op de website van Dozenstampers.nl. Op deze website kun je diverse afmetingen invoeren waarmee zij vervolgens aan de slag zullen gaan. De kosten die zij hanteren zijn ook nog eens aan de lage kant! Kortom, een zeer geschikt bedrijf die graag met je meedenkt.

doos op maat kopen

Een geschikte doos op maat kopen

Voor mijn eigen webshop was ik ook druk opzoek naar een mogelijkheid waarmee ik de producten kan versturen. Het postsorteerbedrijf had ik al snel gevonden. Nu moest ik alleen nog een doos of zakken zien te vinden waarmee ik de producten kan beschermen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de bovenstaande website.

Het aanbod is groot en bovendien zag ik dat je hier voldoende mogelijkheden hebt. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een proef te bestellen. Natuurlijk zal ik de dozen ook gebruiken, alleen zo kon ik de kwaliteit testen. Mijn bestelling werd erg snel bevestigd en ik hoefde alleen nog maar te wachten tot het wordt bezorgd. Dit gebeurde in nog geen twee dagen tijd en daar ben ik al zeer tevreden over.

Bestelling uitgebreid

doos op maat kopen

Nadat ik de dozen in ontvangst had mogen nemen ben ik het meteen gaan gebruiken. Ik had er specifiek voor gekozen om een pakketje naar mijzelf te sturen. Zo kon ik eenvoudig de kwaliteit checken zodra ik het pakket in ontvangst neem. Mijn “bestelling” had ik geplaatst en het pakketje was onderweg naar mij toe. Toen ik de bestelling in ontvangst had genomen was het tijd om de doos te controleren. Die zag er nog steeds erg netjes uit. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij Dozenstampers vaker te gaan bestellen. Zo hebben zij verschillende afmetingen en kleuren die je kunt gebruiken.