Wat kunt u maken met een graveermachine?

Vorig jaar werd er bij onze voetbalvereniging in de stad een 4×4 voetbaltoernooi georganiseerd. Doel van dit voetbaltoernooi is om kinderen vanuit verschillende wijken bijeen te brengen waarbij sport het middel is. Er zijn verschillende sponsoren geweest die het voor ons als organisatie mogelijk hebben gemaakt om verschillende sportbekers aan te schaffen voor de winnaars van het toernooi. Naast vaantjes hebben we een aantal bekers en een grote wisselbeker. Om de beker af te maken hebben we hiervoor een tekst die we wilden laten graveren. Een uit de hand gelopen hobby maakt dat ik hiervoor de geknipte persoon ben. Vanuit mijn hobby in het graveren van onder andere (wissel)bekers weten mensen mij te vinden voor dit soort werkzaamheden. De klanten nemen toe en ondanks dat dit een goed teken is, lukt het niet meer om dit allemaal met de hand te doen. Ik heb op het punt gestaan mijn zaak uit te breiden met personeel maar alle secundaire kosten die dit met zich meebrengt hebben mij dit doen laten. Ik ben gaan kijken hoe ik mijn capaciteit kon uitbreiden vanwege de grote aantallen opdrachten. Naast de uitbreiding van personeel leek mij de aanschaf van een graveermachine een goede optie. Een graveermachine kan namelijk voor mij de opdrachten die op grote schaal moeten worden uitgevoerd opvangen. De handmatige graveerwerkzaamheden zoals sieraden, klokken en enkele bekers kunnen handmatig gedaan blijven worden. Echter kunnen de bekers die op grote schaal moeten worden gegraveerd opgepakt worden door de graveermachine. Een graveermachine is echter een hele grote investering die zich, met wat grove berekeningen, over tal van jaren pas laat terugbetalen. Met een paar inschattingen kwam ik tot de conclusie dat wanneer ik mijn opdrachten met een bepaald aantal kan vergroten, de graveermachine zich in 5 tot 10 jaar kan terugbetalen. Zo ben ik op zoek gegaan op het internet naar wat serieuze offertes en kwam ik onder andere uit bij smklaser.nl . Ik noem de website smklaser.nl omdat mij hierin meteen opviel hoe vriendelijk ik te woord werd gestaan. Meteen werd er een afspraak met mij ingepland om nog diezelfde week met elkaar om tafel te gaan.

Een graveermachine speciaal voor uw klus

Want of u nou hout graveert, of een graveermachine nodig hebt voor veel allround werkzaamheden? smklaser.nl heeft de graveermachine voor elke klus. In het gesprek met een van de medewerkers werden mij de mogelijkheden helder uitgelegd. Op dit moment is de schaal waarop ik opdrachten ontvang (nog) niet rendabel voor de investering van een graveermachine. Het is wel zo dat een graveermachine een grote investering is, maar in gesprek met smklaser.nl werd mij al snel duidelijk dat dit de investering wel waard is als de productie er ook naar is. Onder aan de streep betaald een goede graveermachine zich terug. Een graveermachine gekocht bij een bedrijf die service biedt als dit nodig is, is goud waard. En het is niet voor niets dat men zegt: duurkoop is vaak een betere koop!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben erg positief over deze website en wel omdat:

  • ik vind de benadering van potentiële klanten erg coöperatief
  • er wordt duidelijk meegedacht wat de meest passende graveermachine is voor uw klus
  • grote bedrijven zijn aangesloten bij dit bedrijf

Kijk ook nog even op de site voor meer info.