Dozen stevig op een pallet

De producten zijn opgestapeld op een pallet en klaar voor transport, met een heftruck worden de volle pallets in de vrachtwagen geladen. Het is niet de bedoeling dat de dozen, nog voordat ze aankomen bij de klant van de pallet afvallen. Door de dozen met folie te wikkelen en vast te zetten op een pallet, voorkom je dat onderweg de lading van de pallet afvalt. Met een foliewikkelmachine zorg je ervoor dat de dozen, of andere producten stevig op een pallet vaststaan.

Pacoma

Kostenbesparend

Door het gebruik van een foliewikkelmachine ben je ook nog eens voordeliger uit, met de hand ben je langer bezig en het resultaat is minder. De machine kun je eenvoudig instellen hoe strak de folie om je producten heen moet, automatisch wordt de folie van laag naar hoog gewikkeld en weer omgekeerd. Binnen de kortste keren zijn je producten veilig op de pallet vastgezet, met een gerust hart kan de heftruckchauffeur de pallet in de vrachtwagen laden. Je weet zeker dat de lading goed bij de klant aan komt.

Goede investering

Na de aanschaf van een foliewikkelmachine heb je al snel de investering terugverdiend, producten vallen niet meer van de pallet wat veel beschadigde producten voorkomt. Ook de snelheid waarmee de pallets worden gewikkeld is hoger, het gebruik van de folie is ook minder dan handmatig te wikkelen. Op deze manier bespaar je op meerdere fronten, waardoor je uiteindelijk snel de investering van de machine hebt terugverdiend. Bekijk de verschillende machines op de website van pacoma.nl en maak snel je keuze.