Lokale SEO is goed voor mijn inkomsten

lokale SEO

In je eigen plaats gevonden worden

Als je een bedrijf hebt dat op maar 1 plek in het land zit, dan is het belangrijk dat je goed gevonden wordt online door zowel mensen die de stad willen of gaan bezoeken als de mensen die er al wonen. Dit wordt lokale SEO genoemd. Voor mij is het belangrijk dat de mensen die in deze stad wonen mij als eerste weten te vinden, ik heb nogal wat concurrentie namelijk. Ik ga er niet vanuit dat er mensen het halve land doorreizen om mijn winkel te bezoeken. Echter is het wel fijn dat zij mij ook kunnen vinden mochten ze toevallig mijn stad bezoeken en online zijn gaan zoeken. Lokale vindbaarheid is dus erg belangrijk!

lokale SEO

Klanten die vaker terug komen

Wanneer mensen op internet zoeken en bij mijn bedrijf terecht komen, bezoeken ze vaak ook mijn winkel. Dat is al een extra potentiële klant dus extra potentiële inkomsten! Ik zorg er altijd voor dat deze mensen korting krijgen bij hun eerste aankoop zodat ze gelijk enthousiast zijn. Dit zijn namelijk de klanten die vaker terugkomen. Ze wonen in de buurt en hebben mijn winkel ongetwijfeld vaker nodig. Ik houd dat contact warm zodat ik de eerste ben aan wie ze denken. Op deze manier zouden ze niet eens meer online hoeven zoeken! Ik kan makkelijk van mijn potentiële klanten volwaardige klanten maken. Mijn inkomsten blijven groeien, dankzij de hulp van Regiopromotor die mijn lokale SEO verzorgt. Hoe fijn is dat?